Bursa'nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi'nde kaçak kazı yapan 3 defineci hayatını kaybetti. Jandarma bölgede geniş çaplı çalışma ve araştırma başlatırken, AFAD ve JAK ekipleri de bölgeye sevk edildi.

KAÇAK KAZI SIRASINDA KAYALAR DEVRİLDİ

Edinilen bilgiye göre, Bursa'nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi Karadere Mevkii'nde 3 arkadaşın bir mağarada kaçak kazı yaptığı sırada kayalar devrildi.

5 METRELİK MAĞARADA 3 CANSIZ BEDEN

Uzun süredir mağaranın definecilerin hedefinde olduğu ve dönem dönem kazılar yapıldığı iddia edildi. Yaklaşık 5 metrelik mağara içerisinde 3 definecinin cansız bedenine ulaşıldı.

YANI BAŞINDAKİ HORTUM DİKKAT ÇEKTİ

Altın ve Dövizin Fırlayışına Bakan Şimşek'ten Açıklama Altın ve Dövizin Fırlayışına Bakan Şimşek'ten Açıklama

İtfaiye, jandarma, sağlık ve AFAD ekiplerinin bölgedeki araştırmaları sürerken, cansız bedeni bulunan definecilerden birinin yanında yer alan hortum dikkatlerden kaçmadı.